SalvadorD

Köz-kincs! Köz-élet! Köz-össég! Köz-utálat! Köz-gyönyör!...

Friss topikok

  • akárki: Kedves Salvadord! A ceglédi iskola ügyeit nem ismerem, de az egyértelmű, hogy nagy messzeségből f... (2008.11.07. 15:10) josephin.blog.hu - mint ajánlott irodalom
  • smgis: gyengék vagytok :) (2007.10.29. 16:14) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • értetlenke: Itt vagyok már megint. Nézek kerekre nyitott buta nagy szemekkel, és közben elképzelem, hogyan já... (2007.05.24. 10:10) Kövek
  • Kecske: Légyszives tedd meg saját magad és a nemzeted érdekében, hogy ha nem látsz tisztán, és csak a gyal... (2007.05.19. 18:05) Korondi
  • komancs: Ne is búsúlj egykomám! (Bocsánat a megszólításért!) A szolnoki középiskolák közül legalább négy, a... (2007.05.13. 13:34) Jobb és bal

Linkblog

Archívum

HTML

A csodálatos Josephin

2007.05.04. 16:20 | Ceglédnek - Ceglédről - SalvadorD | 3 komment

Kedves Josephin!

Teljesen elájultam az utolsó bejegyzésedtől. Ha nem félnék a férjedtől, s nem lenne feleségem, akkor ezt hiszem sok mindenre képes lennék érted. De ezt most hagyjuk.

Igazad van abban, hogy ez a demokrácia megcsúfolása, ami itt zajlik Cegléden. Lehet kicsit kurválkodni, ha jól esik, szokta mondogatni egyik nagyon tisztelt barátom, de csak addig, amíg ez üzletszerűen működik. HÁt ez most üzlet. Földi Laci meg akarja mutatni, milyen kemény fiú, s ha a többiek a testületben bedőlnek ennek a baromságnak, akkor meg is érdemli ez a város, hogy ilyen embereket választott magának. Persze én majdnem optimista vagyok, s azt mondom, az ilyen mértékű aljasság talán mégsem történik meg, vannak a testületben is normális emberek. Csakhát mennyien?

Én is hallottam, hogy az Arany Zsolt már tudni vél dolgokat, s ha ez így van, akkor a Földi folyamatosan hazudik a Táncsicsban is, meg a Várkonyiban is, mert mindkét helyen azt mondta, nyílt a pályázat, s a testület felelősséggel fog dönteni, ha egyáltalán a Várkonyiban kell pályázatot kiírni. Ezt sem jól mondom, a törvény nem írja elő új pályázat kiírását!!!! Földi polgi csak a jelenlegi igazgatót akarja megfúrni, s benyomni saját emberét oda is. Szó sincs törvényi előírásról. A papok betették lábukat az önkormányzatba, az oktatási bizottságba, s Arany Zsolt máris megokosodott épp józan állapotában? Nem, valószínűleg már egyeztetnek, ki lenne jó nekik, s ez a nagyon nagy ésszel bíró igazgató kidumálja.

De! Megint ugyanott vagyunk, mint eddig, ha már előre lezsírozták a leosztást, akkor minek ez a cécó, meghallgatások, pályázat, egyéb baromságok!!! Mondják meg nyíltan, le vagytok szarva ceglédi emberek, most mi ülünk a magas polcon, s azt csinálunk, amit akarunk. Közröhej a nyugdíj előtt álló ifjonc Fideszes Nagygyőr Árpád is. A Táncsics mélyrepülését most végképp kényszerleszállássá alakítja. Aki tanult pszichológiát és vezetéselméletet, az tudja, hogy az agresszivitás és a határozottság, vagy a sértődékenység és a kritikai érzék között mekkora különbség van. Van egy ismerősöm, kinek a gyereke a Budai úti iskolába járt, hár nincs nagy véleménnyel a Táncsicsba ejtőernyőző Réthi Mariról.

Kedves Josephin!

Mindenkinek küldözgetem a blogcímeinket, hogy minél többen olvassanak bennünket, főleg Téged, mert én csak silány tartalék vagyok, s mindenben csak Téged próbállak segíteni.

Mindenkit arra ösztönzök, mégha álnéven is, de olvassák a blogodat, s kommunikáljanak Veled nyíltan, a kommentekben, hogy lássák a Földiék, megkezdődött a nép- és földindulás. Mert Ceglédet (legalábbis a nem elvakultan Fideszes és ájtatoskodó felét) elég nehéz lesz leváltani. Ha harc, hát legyen harc!

Salvador

A bejegyzés trackback címe:

https://salvadord.blog.hu/api/trackback/id/tr1270795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CEG LED.huh - Josephin 2007.05.04. 16:28:28

Salvador!
Ne álmodozz, drága!
Puszi:
Josephin

Stelo 2007.05.05. 19:44:32

Salvador!
Nem lennének olyan rosszak a gondolataid, ha nem csupán az érem egyik felét látnád.
Szeméylesen ismerem a volt és a mostani polgármestert. Igaz, Földi Lászlóval többször volt alkalmam beszélni. Játszatok nyílt lapokkal. Nem tetszik valami, a Hírmondóban benne van a lakossági fórum ideje, és ott, nyíltan, szemtöl-szembe mondjátok ki a gondolataitokat.
Ki és milyen városvezető lenne jó? Valószínűleg ahány ember, annyi elképzelés létezik.
Nem "lerohanni" szerettelek volna, csak jelezted, hogy, ha valakinek valami nem tetszik...
Zárás képpen pedig csak annyit mondanék, hogy itt annyira puhány emberek laknak, mint az olvadt vaj. 2 éve kezdeményeztem valamit, a lelkesedés megvolt, de amikor tenni kellett volna , egyedül maradtam az elképzelésemmel, és a lelkesedésemmel.
Üdv: Stelo

dreamcatcher 2007.05.05. 20:17:30

Stelo!
Sajnos én sem merném szemtől szemben vállalni a véleményem ilyen emberekkel szemben.Bár veszítenivalóm nincs, messze dolgozom,de nem tenném ki magam és családom annak, amit pl. a Táncsicsban is megtapasztalhatnál, ha ott lennél.
Lakossági fórum?
Áruld el,ha elmenne a lakosság egy része és felháborodásának adna hangot, törődne vele bárki is?Elárulom:válaszként gúnyos mosolyt és félrebeszélést kapnának.Láttam már rá példát, sőt, ha jól végiggondolom, csak erre láttam példát.
Puhányság?
Nem nevezném így azokat, akik félnek felvállalni a véleményüket.Többek között azért, mert egy olyan önkormányzattal szállnának szembe, amelyik ugyan nyugalmat ígért, de tisztogatást hozott.:(
süti beállítások módosítása