SalvadorD

Köz-kincs! Köz-élet! Köz-össég! Köz-utálat! Köz-gyönyör!...

Friss topikok

  • akárki: Kedves Salvadord! A ceglédi iskola ügyeit nem ismerem, de az egyértelmű, hogy nagy messzeségből f... (2008.11.07. 15:10) josephin.blog.hu - mint ajánlott irodalom
  • smgis: gyengék vagytok :) (2007.10.29. 16:14) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • értetlenke: Itt vagyok már megint. Nézek kerekre nyitott buta nagy szemekkel, és közben elképzelem, hogyan já... (2007.05.24. 10:10) Kövek
  • Kecske: Légyszives tedd meg saját magad és a nemzeted érdekében, hogy ha nem látsz tisztán, és csak a gyal... (2007.05.19. 18:05) Korondi
  • komancs: Ne is búsúlj egykomám! (Bocsánat a megszólításért!) A szolnoki középiskolák közül legalább négy, a... (2007.05.13. 13:34) Jobb és bal

Linkblog

Archívum

HTML

Csalódottan

2007.05.08. 00:09 | Ceglédnek - Ceglédről - SalvadorD | 2 komment

Most estem haza Pestről, s első dolgom volt a számítógéphez rohanni, hogy mi történt. Megállapíthatjuk, majdnem semmi. Valaki tájékoztathatna végre, hogy mi van most. Csináltunk magunknak egy-két blogot, ahol virtuálisan játszogatunk a lehetőségeinkkel? Nyaldossuk a sebeinket, és két könnycsepp között mindenki elmondja, hogy milyen sanyarú a sorsunk, mert a Nagygyőr Árpád alamuszi, meg mocsok módon belegázol a mi lelkivilágunkba, meg az önkormányzat is nagyon súnya, főleg a Földi Laci bajusza, mikor összehúzza a szemét hozzá, s mosolyog is? A Réthi Mari mégse lesz rossz nekünk, mert az Árpádot is túléltük, meg a Sóst is. Közben persze tárjuk szét a kezünket: ugyan most mit csináljunk? Gyengék vagyunk, és félünk.

Meg ostobák is vagyunk, rendesen. Megérdemeljük, hogy veszítsünk, mert nem tudunk küzdeni, harcolni, megszervezni a dolgainkat, csak nyafogni.

Írtatok négyen-öten Josephin blogjára? Köszönet érte, de a többiek hol vannak? Látom az én silány blogomon, hogy naponta mennyien jártok itt, s el tudom képzelni, Josephint mennyien látogatjátok. S ennyi vélemény született? A Földi, meg a Nagygyőr körberöhög benneteket, s meg is érdemlitek.

Nem haragszom rátok, csak nagyon csalódott vagyok.

Salvador

A bejegyzés trackback címe:

https://salvadord.blog.hu/api/trackback/id/tr2872465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

123 2007.05.08. 18:21:43

Hello Salvador!

Miért hiszed, hogy az embereknek van bátorsága szembemenni a hatalommal?
Hiszen ezt akarták ez volt a többség akarata!
Vagy legalábbis ezt akarja a jelenlegi városvezetés elhitetni velünk, pedig csak a választók 45% ment el szavazni, és azoknak is csak kevesebb mint fele szavazott a jelenlegi polgármesterre!
Remélem a következő választáskor mindenki jobban meggondolja mit kezdjen a voksával és tényleg olyan személyt fog kitüntetni a bizalmával aki érdemes rá, és aki tényleg értük, választókért akar dolgozni!

dreamcatcher2 2007.05.08. 19:59:58

Sziasztok, szép estét kívánok mindenkinek!
Miért van az, hogy felvet valaki egy problémát és a vele szembenállók rögtön agresszív,vulgáris- és ki tudja, milyen jelzőkkel illethetném még -stílusban elkezdik őt, mint MAGÁNEMBERT ócsárolni?
Nem, nem azt, amít ír, amiről ír, hanem őt. Nézetkülönbség esetén a másik rögtön ku...,meg köcsög...ez a magyar vitakultúra?
Továbbkérdezek:ilyenekkel szemben vállald az arcod, a személyed?
Igen, ez a mai Magyarország. Egymást tépő, egymás vérét szívó embereké.Akarom hinni, hogy ez a kisebbség, de nem ezt látja a szemem.
Más...
Bárhová megyek, legyen az akár városunkon kívül is, minden ismerős erről beszél és mindegyik fel van háborodva. Jóérzésű, művelt emberek:orvosok, pedagógusok, kereskedők,szülők, nagyszülők...és mégis csend van.Megtanultuk, nagyon jól megtanultuk, hogy csendnek kell lennie. Én is, pedig én aztán nem éltem az 50-es években, csak a 60-as,70-es,80-as évekből vannak emlékeim,ami a rendszerváltás előtti időszakot illeti.Rám nem lehet mondani, hogy életem 40 éve alatt belémnevelték a hallgatás félelmét. Bennem pár hónapja alakult ki a szorongás,látva, hogyan lehet hetek alatt kicsinálni valakit és hogyan lehet piedesztára emelni embercsökevényeket, legyen szó bárkiről...
süti beállítások módosítása