SalvadorD

Köz-kincs! Köz-élet! Köz-össég! Köz-utálat! Köz-gyönyör!...

Friss topikok

  • akárki: Kedves Salvadord! A ceglédi iskola ügyeit nem ismerem, de az egyértelmű, hogy nagy messzeségből f... (2008.11.07. 15:10) josephin.blog.hu - mint ajánlott irodalom
  • smgis: gyengék vagytok :) (2007.10.29. 16:14) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • értetlenke: Itt vagyok már megint. Nézek kerekre nyitott buta nagy szemekkel, és közben elképzelem, hogyan já... (2007.05.24. 10:10) Kövek
  • Kecske: Légyszives tedd meg saját magad és a nemzeted érdekében, hogy ha nem látsz tisztán, és csak a gyal... (2007.05.19. 18:05) Korondi
  • komancs: Ne is búsúlj egykomám! (Bocsánat a megszólításért!) A szolnoki középiskolák közül legalább négy, a... (2007.05.13. 13:34) Jobb és bal

Linkblog

Archívum

HTML

16 milla

2007.05.11. 23:16 | Ceglédnek - Ceglédről - SalvadorD | 1 komment

Üdvözlet! Üdvözlet!

Én még nem vagyok álmos, hát beszélgessünk egy kicsit. Josephin utolsó bejegyzése kicsit elgondolkodtatott. Azt hiszem mi csóró köznapi emberek el sem tudjuk képzelni, mennyi lóvét kaszálnak városi potentátjaink. S ami nyilvánosságra kerül, az csak a jéghegy csúcsa.

Van több vállalkozó ismerősöm is, valamikor ők is részt szerettek volna venni a fürdő építésében. A Geosaurus, mint fővállalkozó irányította ezt az egész balhét. A 10 %-os beugró volt a minimum. Aki nem perkálta le, nem kapott munkát. A Geosaurus, mint útépítő cég, egészen jó fürdőt épített. Meg egészen jó Sós-villát (is). Igaz, hogy a fürdővel azóta is baj van, őrült árakat akarnak fizettetni a strandolni, fürdeni vágyókkal, s leszarják a ceglédieket, akiknek az adójából (is) nyögik az adósságot, meg a fenntartást. Tehát nem a mi fürdőnk az kint, át is lehetne keresztelni SÓS FÜRDŐ-re.

Most esett le, hogy a Nyggyőr Árpád nem ment el a Táncsics estre. Szegény, sajnálom. Lehet, hogy most esett le neki, hogy rossz lóra tett. Nyugdíj előtt ez azért gáz. Ki fog elmenni a búcsúztatójára?

Erről a gimis balhéről meg nem hallottam még. A nővérem fia jár oda, túl sokat nem tudok a gimiről. Valami Gagarecz, vagy Gagabecz nevét hallom sűrűn emlegetni, ha jól emlékszem a magyar vagy történelem tárgyakkal kapcsolatban. Egy sztorira emlékszem, hogy ez a szép reményű fiatalember (azt mondják a Kürti igazgató kegyeltje) a mondatelemzést fejben végeztette a gyerekekkel. Nem a táblára felírva, hanem fejben. Ez már valami. Mennyit fejlődtek a gyerekek, a mi időnkben mi ezt nem tudtuk volna.

Nekem ez azért nem megy olyan jól mint Josephinnek, úgyhogy befejezem mára.

Salvador

A bejegyzés trackback címe:

https://salvadord.blog.hu/api/trackback/id/tr5274473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

princeps 2007.05.12. 17:41:52

A Gimiben nem (csak) a Gaganecz a gond, hanem az emelt szintű történelem érettségi megszervezése. A részleteket lásd josephin-nél!
süti beállítások módosítása