SalvadorD

Köz-kincs! Köz-élet! Köz-össég! Köz-utálat! Köz-gyönyör!...

Friss topikok

  • akárki: Kedves Salvadord! A ceglédi iskola ügyeit nem ismerem, de az egyértelmű, hogy nagy messzeségből f... (2008.11.07. 15:10) josephin.blog.hu - mint ajánlott irodalom
  • smgis: gyengék vagytok :) (2007.10.29. 16:14) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • értetlenke: Itt vagyok már megint. Nézek kerekre nyitott buta nagy szemekkel, és közben elképzelem, hogyan já... (2007.05.24. 10:10) Kövek
  • Kecske: Légyszives tedd meg saját magad és a nemzeted érdekében, hogy ha nem látsz tisztán, és csak a gyal... (2007.05.19. 18:05) Korondi
  • komancs: Ne is búsúlj egykomám! (Bocsánat a megszólításért!) A szolnoki középiskolák közül legalább négy, a... (2007.05.13. 13:34) Jobb és bal

Linkblog

Archívum

HTML

Kedves Josephin! Kedves minden látogató!

2007.04.27. 19:02 | Ceglédnek - Ceglédről - SalvadorD | Szólj hozzá!

Kedves Josephin! Kedves minden látogató!

Amikor először olvastam Josephin a blogodat, azt mondtam magamban, ez a nő őrült, s egy nő talán nem is fogalmaz így, ahogyan Te, de aztán rájöttem, az ismeretlenség szabaddá tesz, s az ember olyan dolgokat is le mer írni, amelyeket egyébként nem vállalna fel.

Eszembe sem jutott, hogy én valaha is blogot fogok írni, azt sem tudtam, hogyan kell ezt csinálni. Egy barátom segített eljutni idáig, de az okát most fogom leírni. Sajnos Josephinnek sok mindenben igaza van. A héten voltam a Várkonyiban azon a szülői munkaközösségi értekezleten (ha jól emlékezem, ez volt a meghívón), ahol városunk nagyjai is megjelentek, Földi László, polgármester, Tótin Lóránt, az oktatásért is felelős alpolgármester, valamint Tűri László. Neki nem is tudom, hogy mi a titulusa. A téma az iskolaösszevonás volt. Mint azt már hallhattuk a médiában, a Várkonyi megkapja az Örkényi úti iskolát, a Táncsics meg a Budai utat, és talán Mikebudát. Már ez a döntés sem teljesen normális, de ez nem olyan nagy vész még éppen. Viszont ezen a dicső értekezleten belevágtak a közepébe rendesen Földi úrék. Gyorsan kiderült, hogy mit is akarnak. A Várkonyi túl jól szerepelt most a beíratkozáskor a városi általános iskolák versenyében, s ez a Földi úrnak, mint látens katolikus iskola igazgatónak, valószínűleg piszkálja a csőrét. Josephinnek tényleg igaza volt, most kiderült.

Újra ki akarják írni a pályázatot az igazgatói posztra, pedig törvény nem írja elő, hogy átszervezésnél, iskolaösszevonásnál ez kötelező érvényű lenne.

Az újkeletű városvezetés tisztességéről csak annyit, hogy hivatkoztak egy törvényhelyre, hogy miért is akarják kiírni a pályázatot, s csak hosszas noszogatás után bújt ki a szög a zsákból, hogy a törvény ezt nem írja elő. Nem is tiltja ugyan, de nem írja elő. Nyilvánvalóan nagyon nagy szemétségnek kell ezt az eljárást ítélnem (és ezzel aztán tényleg nem vagyok egyedül), ugyanis biztosan olyan fideszes valakit akarnak a jelenlegi igazgatónő helyére pakolni, akit úgy rángatnak ők, meg a papok, ahogyan akarnak. Josephinnek tényleg igaza volt!!!!!!!!! Hányadszor írom ezt már le?

Mi szülők, amint rájöttünk erre a megdöbbentő gazságra, rögtön fellázadtunk, s ezt utólag, higgadt fejjel végiggondolva is úgy gondolom, ha meg merik próbálni Földiék ezt, akkor nagyon nagyot tévednek. Látva a szülők felzúdulását, a tantestület egységes kiállását, azt hiszem, olyan lázadás lesz, amibe belebikhat az egész városvezetés. És ha ilyenek, bukjanak is bele, mert az általuk sokat szidott szocialisták a Várkonyival egyszer már eljátszották azt, hogy a Kozma Attila nevezetű diktátor-pszichopatának adták az iskola vezetését! Meg is lett az eredménye.

Én most úgy láttam, a szülők és pedagógusok is úgy érzik, végre teljesen lezárult a Kozma uralma, az új vezetés jól végzi a dolgát, küzd, igyekszik a legjobbat kihozni a romokban heverő Várkonyiból, bár nem hiszem, hogy sejtették, leginkább éppen az önkormányzat fog ellenük dolgozni, éppen ők lesznek a legtöbbet ártó ellenségek. Mert azt mindenki tudja, Kozma Attila olyan ember, amilyen. önkormányzatos ismerősömtől hallottam, hogy nem is tudom mennyiszer jelentette már fel az új vezérkart. De ezt a fajta hozzáállást a városvezetés részéről nem várná el az ember. Váltsák le azt, aki hülye, nem ért a dolgához, csak üres fejű pártkatona, vagy sógor, koma, jóbarát, de a jól dolgozókat hagyják jól dolgozni.

Úgy láttuk, Földi úrnak elég nagy lett a feje szembesülve a kirobbant ellenállással De ez senkit nem érdekel. Érezze is magát rosszul, ha ilyen szégyentelen dolgokat akar véghezvinni!

Josephinnek igaza van, így elhatároztam, mindenkinek terjeszteni fogom a blogcímét, meg az enyémet is! És nagyon remélem, van ebben a városban annyi szellemi erő, hogy minden normálisan gondolkodó ember véleményezni fogja ezeket az internetes oldalakat, elmondja a gondolatait, aki titkos információkról tud, az szintén.

EMBEREK! NE HAGYJUK MÁR, HOGY BÁRMIT MEGTEHESSENEK VELÜNK!!!!!!!!!!

Kedves Josephin!

Neked nagyon köszönöm, hogy bátorságot adtál ehhez az egészhez. Már beszéltem néhány emberrel, s tudom, nem vagyunk egyedül. Sokan támogatnak bennünket, sokan gondolkodnak hasonlóan, mint mi. Nem mindenki fog beszálni ebbe az internetes véleménycserébe, de figyeld meg, egyre többen lesznek. Örülök, hogy nem hagytad abba, nem engedtél az elkeseredésednek!

Hidd el, hamarosan sokkal többen leszünk, ha másképpen nem is, de e-mailben sokan fognak bátorítani!

Salvador

A bejegyzés trackback címe:

https://salvadord.blog.hu/api/trackback/id/tr8464398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása